27 mrt 2014
Gepost door Super User

Nijmegen/Badhoevedorp, 28 maart 2014.

Geachte relatie,

Naar aanleiding van recente ontwikkelingen willen wij, de Regionale Toezicht Ruimte en Securitas, het volgende onder uw aandacht brengen.

Binnen de Regionale Toezicht Ruimte, kortweg RTR®, werd zowel op de locatie van de RTR®-NL Zuid te Eindhoven, als op de locatie van de RTR®-NL Oost te Nijmegen, intensief samengewerkt door Securitas en de RTR®-NL. Meer concreet, Securitas leverde het grootste aandeel aan camera-observanten binnen de RTR®.

Om haar moverende redenen heeft Securitas ervoor gekozen om de samenwerking op de locatie van de RTR®-NL Zuid te Eindhoven, in z’n huidige vorm, niet langer te continueren. Voor u als klant zal dit verder niet van invloed zijn op de kwaliteit van dienstverlening aan u, van zowel de zijde van de RTR®, als van de zijde van Securitas. Aan het cameratoezicht binnen de RTR®-NL Zuid te Eindhoven zal door meerdere particuliere beveiligingsorganisaties gezamenlijk, vorm en inhoud gegeven worden.

De samenwerking tussen Securitas en de RTR®-NL Oost te Nijmegen blijft doorgang vinden in z’n huidige vorm.

De samenwerking tussen Securitas en de RTR®-NL op het gebied van veiligheid op bedrijventerreinen en in binnensteden in z'n algemeenheid, in het gehele verantwoordelijkheidsgebied van de RTR®-NL, wordt dan ook gewoon gecontinueerd.

Mocht u als klant naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen hebben, dan kunt u hiervoor altijd contact opnemen met de operationeel leidinggevenden van de RTR®-NL of dhr. den Hartog van Securitas.

Met vriendelijke groet,

H. Wijnants Algemeen Directeur Regionale Toezicht Ruimte Nederland
en
P. Schollmann Algemeen Directeur Securitas Nederland