06 mei 2019
Gepost door Super User
bevrijdingsfeesten_wageningen_2019

In de Regionale Camera Toezicht Ruimte te Nijmegen, werd 5 mei 2019, door het Team Technisch Toezicht van het Korps Nationale Politie Oost-Nederland, regie gevoerd over de crowd control camera’s, tijdens de Bevrijdingsfeesten in Wageningen.

Vanuit deze cameratoezicht ruimte zal de politie in de toekomst de operationele regie op cameratoezicht op de openbare weg, in heel Oost-Nederland gaan uitvoeren.

18 juli 2017
Gepost door HW
vierdaagse-2017

Politie Nijmegen-Noord.

Politie Oost Nederland heeft het bericht van Politie Nijmegen-Noord gedeeld.
Zowel achter de schermen als op straat zijn we deze week aan het werk om de Vierdaagse feestelijk en ongestoord te laten verlopen.
We doen dat onder andere met camerabeelden, te paard, te voet, op de fiets, met politiehonden en vanaf het water. We zullen jullie een paar keer een kijkje achter de schermen geven deze week!

^COM

23 juli 2016
Gepost door HW
vierdaagse_nijmegen_koning

De Wandelvierdaagse en de Vierdaagsefeesten zijn weer achter de rug.
Een week met bruisende feesten, muziek en gezelligheid tijdens de vierdaagsefeesten, en 4 dagen afzien, plezier en saamhorigheid tijdens de 100e wandelvierdaagse.

Vanuit de RTR is zowel tijdens de feesten als de wandelvierdaagse het cameratoezicht gefaciliteerd ten behoeve van het crowd management en het politietoezicht. Vele uren van voorbereiding en planning kwamen de afgelopen week tot werkelijkheid.

Met als "kers op de taart" het bezoek van Koning Willem Alexander aan de intocht van de 100e wandelvierdaagse. Als RTR hebben wij het cameratoezicht tijdens dit bezoek gefaciliteerd ten behoeve van de politie.

Met dank aan alle medewerkers die samen hard gewerkt hebben binnen of buiten de RTR aan de realisatie van dit mooie succes!