18 sept 2019
Gepost door Super User
appelpop-2019

Appelpop is weer gestart.
Begeleid door prima weer hebben weer duizenden mensen Tiel bezocht. Ook hier wordt het toezicht op de openbare orde en veiligheid tijdens de Appelpop festiviteiten ondersteund door cameratoezicht.
Het cameratoezicht wordt gefaciliteerd vanuit de RTR onder het toeziend oog van de operationeel regisseurs politie van het Team Technisch Toezicht van de Politie, eenheid Oost-Nederland, in nauwe samenwerking met de collega’s van het politieteam Tiel en de gemeente Tiel.

06 mei 2019
Gepost door Super User
bevrijdingsfeesten_wageningen_2019

In de Regionale Camera Toezicht Ruimte te Nijmegen, werd 5 mei 2019, door het Team Technisch Toezicht van het Korps Nationale Politie Oost-Nederland, regie gevoerd over de crowd control camera’s, tijdens de Bevrijdingsfeesten in Wageningen.

Vanuit deze cameratoezicht ruimte zal de politie in de toekomst de operationele regie op cameratoezicht op de openbare weg, in heel Oost-Nederland gaan uitvoeren.

18 juli 2017
Gepost door HW
vierdaagse-2017

Politie Nijmegen-Noord.

Politie Oost Nederland heeft het bericht van Politie Nijmegen-Noord gedeeld.
Zowel achter de schermen als op straat zijn we deze week aan het werk om de Vierdaagse feestelijk en ongestoord te laten verlopen.
We doen dat onder andere met camerabeelden, te paard, te voet, op de fiets, met politiehonden en vanaf het water. We zullen jullie een paar keer een kijkje achter de schermen geven deze week!

^COM