12 aug 2020
Gepost door Super User
politie

Op maandagavond 10 augustus vond er een schietpartij plaats op het centraal station in het centrum van Nijmegen.

Dankzij de uitstekende samenwerking tussen de cameraobservant van de camera toezicht ruimte, RTR-NL, in Nijmegen, de Meldkamer Arnhem Nijmegen en de politiemensen ter plaatse, kon één van de daders snel aangehouden worden.

Een 2e verdachte kon later in het ziekenhuis worden aangehouden. Hij was tijdens de schietpartij, om nog onbekende reden, gewond geraakt.

06 mrt 2018
Gepost door HW

Vanmiddag, dinsdag 6 februari, hebben 3 camera-observanten afscheid genomen van de RTR.

Samen met de collega regisseurs van de politie hebben we teruggeblikt op de leuke en leerzame momenten van de afgelopen periode. Vanuit de RTR wensen we ze alle 3 veel plezier toe in hun nieuwe werkomgeving.

Binnen de RTR is nu een vast team van camera-observanten actief, dat het cameratoezicht in binnensteden en op bedrijventerreinen realiseert, onder de operationele regie van de politie.

30 juni 2017
Gepost door HW

De ontwikkelingen binnen het cameratoezicht landschap gaan snel.
Evenzo de ontwikkelingen rondom de RTR. Ontwikkelingen, die u als klant kunnen raken en waarvan ik als directeur van de RTR vind, dat u daarover geïnformeerd moet worden.

Als RTR hebben we transparantie in informatie altijd hoog in ons vaandel staan. Daarom deze video, waarin ik aan u uitleg wat er is besloten en wat dit voor u kan betekenen.

Hier is een link naar de video, waarin ik precies uitleg wat er gebeurd is en hoe we hier als RTR mee om willen gaan.
Klik even op de link, dan zie ik je aan de andere kant.